Return to site

Dolgozzon nálunk!

Csepp akarsz lenni a tengerben vagy inkább hajózni akarsz rajta te is?

September 16, 2022

Jelenleg nyitott pozícióink:

Milyen munkahelyi környezet vár Rád a Hydro Spirit Kft-nél?

Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és örömmel térjenek vissza hozzánk.

Cégünk és hírnevünk nemcsak a partnereink visszajelzéseiből és az eladott szolgáltatások száma által növekszik, hanem szakképzett és motivált munkatársaink miatt is.

Elkötelezettek vagyunk, hisszük, hogy csak úgy nőhetünk még nagyobbra, ha maximális lelkesedéssel, erőn felüli dinamizmussal kezdünk el minden napot és ötleteink által folyamatosan jobbá válhatunk. Tudjuk, hogy semmi sem lehetetlen és magas célokat tűzünk ki magunknak!

Ha érdekesnek találsz bennünket és szeretnél a fejlődő csapatunkhoz csatlakozni, úgy küldd el fényképes önéletrajzodat az info@hydrospirit.hu e-mail címre! Fontos, hogy a tárgyban tüntesd fel annak a pozíciónak a nevét, amire jelentkezni szeretnél.

Adatkezelés és jelentkezés menete:

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az általunk meghirdetett állásokra való jelentkezés során személyes adatok kezelésére kerül sor, melyhez az önéletrajzod elküldésével egyben hozzá is járultál. Ezek az adatok, az önéletrajzban megadott személyes adatok: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési hely, idő, édesanya leánykori neve, lakcím, nem, iskolai végzettség, szakmai tapasztalat, esetlegesen családi állapot, gyermekek száma - és életút, fénykép, közösségi profilok hivatkozása (LinkedIn, Facebook), továbbá az önéletrajzban, motivációs levélben megadott egyéb adatok.

Az adatkezelésünk a GDPR szabályzatunk szerint történik. Az általad megadott személyes adatokat 1 évig kezeljük, kivéve, ha korábban nem kéred személyes adataid törlését az info@hydrospirit.hu e-mail címen. Személyes adataid módosítását (helyesbítését), illetve törlését bármikor kérheted.

Amennyiben jelentkezésed után, az önéletrajzod alapján megfelelsz az adott pozíció elvárásainak, úgy felvesszük veled a kapcsolatot!

Ha munkavállalóként felvételre kerülsz, úgy személyes adataid kezelésére a továbbiakban a munkajogi jogszabályi rendelkezések az irányadóak.

Ha Te is szeretnél egy ilyen csapathoz tartozni és egy hajóban evezni velünk az ipari vízkezelés piacán, várjuk önéletrajzodat. Kérjük, hogy leveledben a fizetési igényed is tüntesd fel! Amennyiben, jelenleg nem találsz olyan pozíciót, ami szimpatikus lenne számodra, ne keseredj el és nyugodtan küld el önéletrajzodat az info@hydrospirit.hu emailcímre amit a GDPR szabályzatunk szerint tárolunk el és új pozíció esetén téged is az elsők között fogunk keresni!

Hogyan történik a kiválasztás?

Miután megkaptuk az önéletrajzod, a lehető legrövidebb időn belül átnézzük.

Amennyiben megfelelsz az pozíció követelményeinek, első körben a HR-es munkatársunk telefonon felveszi veled a kapcsolatot.

A telefonos interjú során átbeszélitek a legfontosabb részeket az önéletrajzodból és Te is felteheted a kérdéseidet. Ezután sor kerülhet a személyes interjú időpontjának egyeztetésére.

A HR-es interjú után sor kerül egy szakmai interjúra, ami már a leendő közvetlen vezetőddel történik. Amennyiben részedről és részünkről is kölcsönös az együttműködés, már csak a papírmunka van hátra és ezután izgatottan várjuk, hogy elkezdhessünk együtt dolgozni.